I WENT TO BUY THE SEQUIN COLLARS…

but came home with these shoes and dress. Does this happen to you? I am not proud of my self... But Marni for H&M collection is nice.
I really need some color for my wardrobe. I am totally bored for all the black. Oh, and the pockets, I love them and silk is one of my favorite materials... Excuses.
I need some sun for my blue legs...
p.s Its international women´s day today so hooray! all you out there... And If I have male readers, hooray also!

***

Menin ostamaan paljettikauluksia ja tulin kotiin mekko ja kengät kainalossa. Käykö teille näin? En ole tippaakaan ylpeä itsestäni. Marni for H&M mallisto oli kuitenkin kiva ja materiaalit hyvät. Värit, matsku (silkki) ja taskut vain kolahtivat. Päivän voin vielä miettiä. Tarvitsen jotain muuta kun mustaa kaappiini kesäksi. Todella.Tarvitsen myös hieman aurinkoa noihin sinisiin sääriini...

Tunnustan kuitenkin, että katsoin aika huvittuneena sitä hysteriaa millä näitä Marneja hamstrattiin. Kivoja joo (osa), mutta vieressäni oli nainen joka osti silmiään rapäyttämättä 500€:lla muovisia koruja ja tokaisi maksaessan - en edes tiennyt että tallainen on tänään.
Voi meitä naisia.
p.s hyvää naistenpäivää sinä, minä ja kaikki naislukijani. Kai minulla on pari miestäkin tällä, toivon ainakin niin. Hurraa teillekkin jos jaksatte täällä roikkua : )